Bruidsklodders!

Het wordt steeds moeilijker om de leukste workshops uit te lichten op deze pagina, want ze zijn allemaal zo leuk en zouden allemaal hier moeten staan. Deze week weer een hele bijzondere, namelijk een bruidspaar dat met familie en aanhang het trouwfeest vierde bij Nooitmeermaandag. Het komt wel goed schatje was deze keer ook van de partij. Topkok Wout de Moor heeft het gezelschap voorzien van heerlijke hapjes en natuurlijk was er champagne. Hoe het schilderij er uiteindelijk aan de muur uit ziet krijgen we hopelijk nog een keer te zien hier, maar alvast een voorproefje van een eerste veelbelovende opzet. We noemen het "bruidsklodders"


 

Reacties


geschreven door Peter en Tanja op 07 December 2010 om 22:22

Woensdag 24 november was het zover! Na veel heen en weer gemail, mochten we 's middags eindelijk bij jullie in het atlier komen. Wat hebben we daar naar uitgekeken. Onze familie wist niet wat we gingen doen en tot op de dag zelf (het ja-woord was inmiddels gegeven) hebben we het pas verteld. "wat een idee" was de eerste reactie, die meteen werd gevolgd door "wat superleuk en helemaal jullie"! De middag kon al niet meer stuk...
Na een hartelijk ontvangst werden de eerste klodders gegooid en was de toon gezet. Wout had fantastisch, heerlijke, vingeraflikkende hapjes (en meer dan voldoende...). Het eindresultaat gaan we morgen bij jullie ophalen. Ja... we zijn erg benieuwd. Er wordt al druk gespeculeerd over de plaats waar de bruidsklodders komen te hangen, maar 1 ding is zeker; onze woonkamer gaat knallen!

geschreven door Tineke Vellinger op 06 December 2010 om 13:15

Wat hebben we een plezier gehad de 24 november.Gaan onze kinderen trouwen en regelen een creative middag. we hadden geen idee, maar wat hebben we genoten.Het is een prachtige schilderij geworden,en zal straks hun huiskamer vullen. bedankt voor de gezellige middag.
gr Tineke

Geef een reactie

Onderstaande invulvelden zijn verplicht

naam

e-mail (niet zichtbaar)


controle: typ 251465 ter controle

verzend
ga naar reacties >>