Workshop actionpainting

Geweldige workshop in het atelier van Marian. Een actionpainting deze keer met Beppie en haar vriendinnen uit Boxtel die de workshop combineerden met een dagje uit in Groningen.

.

Reacties


geschreven door Beppie op 04 December 2009 om 14:46

Beste Roxanne en Marian,

Hartelijk dank voor het bezorgen van de schilderijen in ons hotel. Toen we zaterdagmiddag aan het eind van de middag terugkwamen op onze hotelkamer lagen ze daar keurig netjes op ons te wachten. We hebben gelijk de saaie hotelmuren opgevrolijkt. We hebben ze natuurlijk daar niet laten hangen. (Misschien een ideetje om wat kunstwerkjes daar op te hangen met jullie visitekaartje) Thuis waren de reacties van “heb je dat echt helemaal zelf gemaakt…..?”
We hebben trouwens ook jullie namen achtergelaten bij het Groninger Museum. We gingen daar gisterenmiddag voor we terug moesten met de trein nog naar toe en hadden daar onze bagage (en schilderijen) in bewaring gegeven. Na ons bezoek hebben we zonder valse bescheidenheid onze schilderijen te leen (verkopen doen we ze natuurlijk nooit) aangeboden aan het museum.
Mede namens Janette, Ellen en Carla willen ik jullie heel hartelijk danken voor de leuke, leerzame creatieve middag!! Helaas, het is wel weer maandag geworden….

Groeten
Beppie

Geef een reactie

Onderstaande invulvelden zijn verplicht

naam

e-mail (niet zichtbaar)


controle: typ 674079 ter controle

verzend
ga naar reacties >>